

Please find enclosed the agenda and supporting papers for **Scrutiny Panel 2 -Retail Experience** 

Date: Thursday, 14 February 2013

Time: **6:00 pm** 

Place: The Jeffrey Room, St. Giles Square, Northampton, NN1

1DE.

If you need any advice or information regarding this agenda please phone Tracy Tiff, Scrutiny Officer, telephone 01604 837408 (direct dial), email ttiff@northampton.gov.uk who will be able to assist with your enquiry. For further information regarding **Scrutiny Panel 2 -Retail Experience** please visit the website <a href="www.northampton.gov.uk/scrutiny">www.northampton.gov.uk/scrutiny</a>

#### **Members of the Panel**

Chair	Councillor Matthew Lynch		
Deputy Chair	Councillor Suresh Patel		
Panel Members	Councillor Tony Ansell		
	Councillor Sally Beardsworth		
	Councillor Elizabeth Gowen		
	Councillor Dennis Meredith		
	Councillor Danielle Stone		
Co-opted Member	Sheridan New		

#### **Calendar of meetings**

Date	Room
24 April 2013 6:00 pm	All meetings to be held in the Jeffery
	Room at the Guildhall unless
	otherwise stated

## Northampton Borough Scrutiny Panel 2 -Retail Experience

### Agenda

Item No and Time	Title	Pages	Action required
1.	Apologies		Members to note any apologies.
2.	Minutes	4 - 9	Members to approve the minutes of the meeting held on 5 December 2012.
3.	Deputations/ Public Addresses		The Chair to note public address requests.
			The public can speak on any agenda item for a maximum of three minutes per speaker per item. You are not required to register your intention to speak in advance but should arrive at the meeting a few minutes early, complete a Public Address Protocol and notify the Scrutiny Officer of your intention to speak.
4.	Declarations of Interest (including Whipping)		Members to state any interests.
5.	Witness Evidence		The Scrutiny Panel to receive the responses to its core questions from key witnesses.
5 (a) 6:30 pm 20 mins	Director, Enterprise Management Services	10 - 13	John Farrell, Assets Director, EMS
5 (b) 6:50 pm 20 mins	NCC - Highways	14	David Farquhar Assistant Director of Highways NCC
5 (c) 7:10 pm 20 mins	Northampton Federation of Residents Associations	15	The Scrutiny Panel to consider the written response to its core questions from the Northampton Federation of Residents Associations.(Copy Attached)
5 (d) 7:30 pm 10 mins	Hackney Carriage Association, Northampton		The Scrutiny Panel to consider a written response to its core questions from the Chair, Hackney Carriage Association, Northampton
5 (e) 7:40 pm 10 mins	Director, ACTM	16 - 171	To receive a briefing note and additional information from ACTM

# Northampton Borough Scrutiny Panel 2 -Retail Experience

5 (f) 7:50 pm 10 mins	Northants Police	172 - 173	The Scrutiny Panel to consider the written response to its core questions from Northants Police.
6. 8:00 pm 15 mins	Grosvenor Centre Northampton	174 - 178	The Panel to report back on its visit to the Grosvenor Centre, Northampton.
7. 8:15 pm	Northampton Community Forums	179 - 187	The Panel to consider a briefing note detailing comments from the Northampton Community Forums.